fbpx

E3 2020 Dibatalkan Secara Rasmi

E3 2020 telah dibatalkan secara rasmi atas keadaan coronavirus yang berterusan. Pameran 2020 edisi perdagangan terbesar dunia untuk industri permainan- Electronic Entertainment Expo aka E3 – dikhabarkan untuk dibatalkan sejak gelombang pertama pembatalan peristiwa bermula berikutan wabak coronavirus, diikuti oleh Sony memutuskan untuk tidak mengambil bahagian ini tahun.

Terdapat banyak berita mengenai isu pembatalan ini berlaku. Walau bagaimanapun, kenyataan rasmi belum dikeluarkan sehingga baru-baru ini, secara rasmi disahkan oleh ESA bahawa E3 2020 tidak akan berlaku tahun ini.

“Selepas berunding dengan syarikat-syarikat ahli kami mengenai kesihatan dan keselamatan semua orang dalam industri kami-peminat kami, pekerja kami, pempamer kami, dan rakan E3 kami yang lama-kami telah membuat keputusan yang sukar untuk membatalkan E3 2020, yang dijadualkan pada 9 Jun- 11 di Los Angeles, “kata kenyataan ESA. “Berikutan kebimbangan yang semakin meningkat dan kebimbangan mengenai virus COVID-19, kami merasakan ini adalah cara terbaik untuk meneruskan semasa keadaan global yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Kami sangat kecewa kerana kami tidak dapat mengadakan acara ini untuk peminat dan penyokong kami. Tetapi kita tahu ia adalah keputusan yang betul berdasarkan maklumat yang kita ada hari ini. Pasukan kami akan terus menghubungi para peserta pameran dan peserta dengan maklumat mengenai penyediaan bayaran balik sepenuhnya. “

– Kenyataan rasmi ESA.


Dengan keadaan yang mengerikan sekarang akibat virus yang melanda, kami dari Brightstar berharap anda akan terus berada dalam keadaan selamat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *