fbpx

Bukankah Kita Semua Teruja Untuk Worms 2020?

Pemaju terkenal Team17 telah mengepost teaser permainan klasik yang terkenal, Worms yang bakal dikeluarkan tahun ini melalui laman Twitter mereka.

Pembangun dan penerbit permainan Inggeris membawa semula francais permainan legenda ini selepas 4 tahun. Satu permainan taktikal giliran yang penuh dengan huru-hara, saya yakin berita ini akan membangkitkan semangat kita; yang membesar bersama dengan permainan ini.

Worms adalah permainan menembak meriam berbilang pemain yang melibatkan pemain bergilir-gilir menembak antara satu sama lain dengan mensasarkan sudut mereka dengan betul semasa bergerak melintasi landskap yang cacat tetapi destructible yang mewujudkan kekacauan yang memerlukan pemain untuk menyesuaikan dan menyesuaikan diri dengan strategi yang berbeza untuk mengalahkan pihak lawan.

Perbezaan utama permainan ini berbanding tajuk-tajuk yang sama yang lain adalah model pemain yang comel, cacing kartun yang menggambarkan tajuk, mempunyai tangan dan dipersenjatai dengan senjata, dan dianggap sebagai siri yang mengikut genre. Ia juga digabungkan dengan beberapa humor cetek untuk membuat segala-galanya menyeronokkan.

Diumumkan menerusi akaun Twitter rasmi mereka, yang kita tahu ialah akan ada permainan Worms 2020 tetapi tidak banyak lagi info yang telah dikeluarkan. Ia tidak mempunyai nama rasmi, tarikh keluaran yang tepat atau visual sebenar game tersebut.

Tweet itu termasuk video pendek siri-sirinya yang lama sebelum zoom untuk menunjukkan set TV yang lama. Cacing kemudian melompat dengan bat dan menghancurkannya sebelum menghancurkan bom tangan dan akhirnya ditiup oleh granat tangan suci.

Adakah hanya saya ataupun kalian semua tidak sabar-sabar menantikan keluaran baru siri permainan klasik ini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *