fbpx

Adakah Anda Sedang Mencari Komputer Mainstream?

1. BenQ GW2480

Salah satu ciri unik monitor ini ialah reka bentuk asasnya yang diukir dan bezel ultra tipis. Monitor nipis yang elegan ini sesuai digabungkan dengan hiasan moden dan bahagian sudut yang diukir pada belah tepi luaran berguna bagi tujuan kebersihan monitor.

Ditambah dengan kewujudan teknologi sudut pandangan IPS yang luas 178 ° sudut tontonan mendatar dan menegak memastikan tontonan seragam untuk pelbagai orang di dalam bilik, sesuai untuk sesaat berkumpul.

Penggunaan Kecerdasan Kecerahan Teknologi (B.I.Tech.) untuk mengesan intensiti kandungan untuk mengelakkan pendedahan cahaya yang berlebihan dalam suasana yang gelap menjelaskan penglihatan mata penggunanya. Tambahan pula, teknologi ini membantu dalam memantau cahaya sekeliling dalam persekitaran tontonan anda dan secara aktif menyesuaikan kecerahan skrin untuk pengalaman tontonan yang paling selesa.

Selain itu, monitor ini menggunakan Teknologi BenQ Rendah Blue Light Proprietary yang menyaring cahaya biru berbahaya, dengan berkesan untuk mengurangkan keletihan mata dan kerengsaan.

Anda boleh mendapatkan monitor ini dengan harga RM 469 dengan kami di Brighstar melalui LINK INI!

2. Asus VZ239HR

ASUS VZ239HR mempunyai reka bentuk penjimatan ruang dengan rangka profile ultra tipis yang berukuran hanya 7mm pada titik yang paling tipisnya. Reka bentuk tanpa bingkai menjadikannya sesuai untuk gabungan monitor berperingkat bagi menjamin tahap kepuasan yang lebih tinggi.

Panel IPS berprestasi tinggi canggih memberikan anda 80,000,000: 1 nisbah kontras dan 178 sudut pandangan yang menakjubkan. Di samping itu, teknologi ASUS Eye Care menjanjikan pengalaman tontonan yang paling selesa.

Sama ada anda bermain permainan, menonton filem, atau mendapatkan beberapa kerja yang dilakukan, reka bentuk tanpa bingkai VZ239HR bermakna dua atau tiga tetapan monitor adalah hampir lancar, memberikan anda paparan panorama untuk tahap kepuasan yang lebih tinggi.

Sekiranya anda berminat untuk memuat komputer riba ini, anda boleh mendapatkannya dengan hanya RM 399 melalui link INI!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *