fbpx

2 Monitor Gaming Untuk Anda

1. MSI Optix MAG241C

Monitor melengkung ini akan menjadi permata hati anda kerana ia akan membantu untuk terus fokus padapermainan, menjadikan pengalaman anda lebih menyeluruh.

Dilengkapi dengan kadar penyegaran ultra-tinggi dan masa tindak balas yang pantas, monitor ini akan meletakkan anda pada prestasi tinggi dalam persaingan anda terutama dalam genre permainan bergerak yang cepat seperti penembak orang pertama, pejuang, sims lumba, strategi masa nyata dan sukan.

Teknologi AMD® FreeSync akan mencipta visual yang paling halus untuk permainan anda dengan menyegerakkan kadar semakan monitor anda ke GPU AMD® anda, menghapuskan skrin yang bergegar. Sementara itu, teknologi MSI Anti-Flicker menjanjikan pengalaman tontonan yang sangat selesa dengan mengurangkan jumlah kelipan.

Bermatlamat untuk meningkatkan pengalaman permainan anda, monitor permainan MSI dioptimumkan untuk mengurangkan ketegangan di mata anda dengan mengurangkan jumlah cahaya biru yang dipaparkan oleh monitor untuk memastikan bahawa anda boleh kekal dalam permainan tanpa keletihan.

Monitor ini hanya berharga RM 1050 dan jika anda berminat untuk mendapatkan monitor ini, sila klik DI SINI.

2. Acer KG251QI 

Model ini membolehkan anda untuk fokus pada paparan penuh dengan reka bentuk ZeroFrame ™ 1 di atas pendirian tiga serampang tajam. Reka bentuk ZeroFrame ™ 1 menjadikannya kelihatan hampir lancar, membolehkan anda melihat lebih banyak perkara yang paling penting iaitu skrin komputer.

Dengan kelebihan ergonomik, monitor ini membolehkan anda membebaskan minda dan merehatkan leher anda dengan selesa kerana ia berkemampuan untuk dicondongkan pada purata -5 ° hingga 15 °.

Hampir sama dengan monitor MSI di atas, model ini juga dilengkapi dengan AMD® FreeSync ™ yang menyegerakkan framerate paparan anda kepada kad video dan tindak balas pantas 1ms bermakna imej menyegarkan dengan cepat, menjadikan sesi permainan anda lancar dan menyeronokkan tetapi dengan nilai yang lebih murah .

Dengan hanya RM959, anda boleh membelinya dengan kami membeli klik pautan SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *